Friday, January 15, 2016

This drama scene hit me like...


Working in a group project got me like... -_-
Sometimes i end up finishing everything by myself or doing most of the work because i can't bring myself to trust anyone. Then i'll complain to myself "why is it happening to me? why is it called a group project?"

Some people will act like they have no idea what's going on the whole time because they were too busy with shit, some people disappear before the deadline then they make excuses to make themselves feel better at the end, and the worst is the one who complains about my work and appreciates nothing.

JUST WHY gitu ya gue nggak bisa masa bodo aja sama orang-orang yang kek gitu. Padahal mereka selalu merasa nggak enak sama gue karena udah ngasih gue banyak kerjaan, tapi jarang banget ada yang nawarin untuk ngebantu. Sigh.

Pokoknya gue paling sebel deh kalo udah ada group project, bawaannya pengen amnesia aja biar orang-orang kelabakan sendiri. Oh Lord, semoga ada hikmahnya ya, gue akan mencoba ikhlas aja deh untuk sekarang ini. Toh sebenernya salah gue sendiri kadang-kadang terlalu inisiatif duluan dan nggak percayaan sama kemampuan orang lain. Fighting rup! 2 setengah tahun lagi lulus!

No comments:

Post a Comment